HOME
BACK TO 2007 INDEX
BACK TO FME
10th Flanders Mustang Event

Een jubileum editie is altijd iets speciaals. En om onze 10e editie te vieren hadden we een aantal extra's in petto. De aperitief was champagne, er was een keuze tussen vlees en vis onder de middag, iedere deelnemer ging naar huis met een prijs, de dames werden in de bloemetjes gezet en het populaire aandenken was dit jaar: een stuur ! Nagemaakt in aluminium met de drie gaten in de spaken en een deluxe hornbuttom erop !

Helaas was de zon niet aanwezig, maar dat kon de pret zeker niet drukken. De ruim 42 mustangs vulden de grote markt van Aalst makkelijk. Om 10 na 10 vertrok ik dan met de eerste groep, de cabrio's reden toen nog open.... onderweg had ik gezorgd voor een foto- en filmteam. Op die manier werd er een foto gemaakt van elke mustang die aan de al even fotogenieke "Oude Molen" langskwam. Tegen dat heel de bende aan het aperitiefpunt kwam stonden de hemelsluizen al een eerste keer open. Gelukkig was het even droog voor de (aartsmoeilijke) praktische proef.

Het middageten verliep heel wat vlotter dit jaar en het was ook veel lekkerder ! Het namiddaggedeelte werd in een uurtje afgereden waarbij er in de afdaling naar Geraardsbergen nog eens gefilmd en gefotografeerd werd. (in de gietende regen) Iedereen geraakte vlotjes terug en vroeger dan voorzien werd de prijsuitreiking gehouden.

Ondanks het mindere weer was het 10th Flanders Mustang Event een daverend succes. Bedankt aan alle deelnemers, sponsors & medewerkers.

Hieronder, als voorsmaakje, de groepsfoto van op de grote markt.

Klik hier voor de foto's op de markt/aperitief/lunchpauze en prijsuitreiking

Klik hier voor de foto aan de Oude Molen

Klik hier voor de foto tijdens de afdaling naar Geraardsbergen

De foto's van de deelnemers zullen hier ook gelinkt worden.