HOME
MECC Maastricht

De beurs in Maastricht staat nooit op mijn programma, maar als je een ritje aangeboden krijgt van een vriend, dan ga je natuurlijk. Er stonden dit jaar nogal wat Mustangs ook (met een rekord aantal bezoekers als gevolg), de BMCC had er 3 op hun stand; de Mustang garage 4 en er was ook een grote stand met film Mustangs. Er stonden er ook nog een aantal te koop, waaronder een origineel Franse fastback uit Avignon, en een mooie groene fastback bij Joop Stolze. Voorts een geweldig aanbod van klassiekers, die eigenlijk allemaal wat te dicht op mekaar stonden om ze goed te bekijken, en het licht was niet altijd even goed. De Stutz auto's waren leuk omzien en de talloze Ferrari's en Maseati's een streling voor het oog. Een zeldzame Bizzarini spotte ik ook nog, en er stond ook een prachtige Riva Ariston (een italiaanse speedboat met Chrysler motor). Voorts zijn en blijven de prijzen van de oldtimers ongelooflijk hoog. En op dit soort beurzen, waar dan nog een veiling ook was, heb ik de indruk dat er meer zakenmensen rondlopen, die zo een wagen kopen als investering, dan echte liefhebbers. Trouwens de toegangsprijs met korting is €14.50 per persoon, en de parking €10 ! Gelukkig kon ik dankzij de BMCC gratis binnen en waren al de parkings vol zodat we 10 minuten verder geparkeerd stonden (maar dan wel gratis).

Al bij al een superdag onder vrienden en prachtig mooie wagens gezien. Dat kan toch niet beter ? Geniet van de selectie foto's
Een prachtige Maserati Ghibli, in de perfecte kleuren combinatie ! Heel wat mooier dan de 4 deurs (!) Ghibli die Maserati als nieuw model uitbracht !
Een Maserati monster "Eldorado" waar de sir Stirling Moss nog mee gereden heeft (waar heeft ie niet mee gereden ?)
Amerikaanse dekadentie: een Stutz.
Zeer knappe Iso Griffo, alweer een mooie kleuren combinatie.
Lola race wagen, die er ook geveild werd.
Riva Ariston speedboot. Italiaans design met amerikaanse V8 power (chrysler motor). Te koop voor net geen €80.000