HOME
Modellen fotoshoot

Ik kon dit jaar deelnemen aan een modellen fotoshoot waar mijn Mustang gevraagd werd. Ik heb de fotograaf leren kennen op de PhotoFlyingDays in 2012 en via facebook kwam zijn vraag om mijn fastback te gebruiken voor een modellenshoot. Leuk extraatje voor 50 jaar Mustang.
Fotografie en Mustang samen: dat klinkt goed. Dus het weekend na het Flanders Mustang Event ging ik op locatie in Limburg. Het weer was grijs en dat bleef zo de hele dag, eigenlijk was het maar 20 minuutjes droog. Toch bood dat ook knappe foto's. Volle zon is nooit goed en de regen gaf ook een leuke sfeer.
Nadat beide modellen klaar waren gemaakt door de visagiste vertrokken we naar de locatie. Een steengroeve zorgde voor de look die de fotograaf wou. Gelukkig groef de fastback zich niet vast in het zand & grind en kon de shoot doorgaan. Nadien reden we nog naar een verlaten weg die ook perfect was. Ik nam zelf ook de nodige foto's, ook van de fotograaf aan het werk. Het was een interessante en leerrijke ervaring. Ik ben best tevreden met mijn foto's. Het professionele werk was natuurlijk stukken beter. Deze foto's post ik hier ook wel eens. Geniet alvast van mijn werk.