HOME
18th Flanders Mustang Event

Een grote dank u aan alle deelnemers en helpers van deze editie is een goede start van dit verslag. Zoals altijd maken de deelnemers de rit en kan er zonder helpers niet veel gedaan worden. Voorts was het weer goed, ok wat verdwaalde druppeltjes, maar voorts droog en warm.

Iedereen kwam op tijd op het startpunt aan (niet evident met de werken op de E40), dus het was een perfecte start. Na een uurtje cruisen kwamen we aan in Aalter waar de parking snel heel wat kleurrijker werd door onze Mustangs. Meteen werd het aperitief uitgeschonken (zelf geïmporteerde Duitse wijn) en  werd er ook een spelletje petanque gespeeld. De vraag over de première van de Bullitt film was dankzij google een makelijke, maar de petanque dus niet.

Nadien werd de BBQ aangestoken en konden we lunchen, sommigen zelfs buiten in het zonnetje. Na het dessert vertrokken we voor de namiddagrit van 2 uur. Een ongaangekondigde wielerwedstrijd in Kanegem zorgde voor een wegomleiding, maar een paar U turns later waren we alweer op het juiste pad. Het was een prachtig zicht om een 20tal Mustangs plots alle opritten zien op te rijden om te keren.

De prijsuitreiking zette volgende deelnemers in de bubbels: Gina Meert, 3e prijs, Peter Santens, 2e prijs en winnares Renate Sitrop.

Wij sloten de avond af met de resterende Mustangdrivers in een gezellig restaurant. Beetje moe maar absoluut tevreden !