HOME
Tijdens onze Mustangdriver uitstappen, ritten en weekend worden er natuurlijk altijd genoeg foto's genomen. We proberen ook telkens een groepsfoto van onze wagens te maken, soms gewoon geparkeerd maar soms ook op een leuke locatie of voor een mooi monument. Dit is alvast een selectie. Onder de foto telkens wat uitleg, de recentste staan bovenaan. Geniet ervan.
2023. In Attendorf was burg Schnellenberg een schitterende fotolocatie en tevens ons hotel.
2022. Het Zwarte Woud, thuis van vele koekoeksklokken !
2021. Na een jaar zonder weekend was dit een ongelooflijke editie ! Onze uitvalsbasis/hotel was het kasteel van Jemeppe.
2020. Geen weekend helaas, wegens covid, maar wel een leuke rit in juni.
2019. Niet de eerste keer dat we hier stoppen, het gekende circuit van Reims Geux in de champagne streek. Les amis du Circuit restaureren alle gebouwen en dat mag gezien worden. Je staat er nooit alleen, vele liefhebbers maken hier een fotostop.
2018. Erg leuke foto hier met het vliegtuig erbij. We bezochten het Technik museum in Speyer Duitsland (een dikke aanrader) en deden een snelle shoot op de parking. Het museum vermaakt je een ganse dag, vliegtuigen, een duikboot, stoomtreinen, auto's het staat hier allemaal, zelfs een 747 op palen, waar je op de vleugel kan lopen !
2017. Het prachtige Normandië, vol met WOII geschiedenis, zalige streek om te cruisen en heel veel te zien, talloze musea, steden en landing stranden houden je bezig. Hier staan we voor een artificiële brug die op de parking lag van het Overlord museum.
2016. In Bourgondië konden we deze unieke fotoshoot doen aan het kasteel van Commarin, cool als het hekken voor je geopend wordt ! Hoewel de zon niet ideaal zat zijn het toch leuke foto's geworden.
2015. De Elzas bezochten we ook al 2 keer, hier staan we op de prachtige Route des Crétes. Zalig rijden en de mooie zichten zijn niet te tellen.
2014. Een mustang jubileumjaar, dus we organiseerden een rit...... door Brussel ! Het was een fotorit, zodat we voor het Atomium stonden, maar ook op het paleizenplein en voor het Afrika museum in Tervuren. Hier staan we dus voor het koninklijk paleis. Jammer van het grijze weer, maar wel een coole dag met unieke foto's.
2013. De machtige Rijn in Duitsland, altijd fotogeniek is die. Vooral het stuk tussen Koblenz en Mainz is echt te moeite om te bezoeken, mooie dorpjes en talloze kastelen zijn te bezoeken. Oja vergeet de Rijnwijn niet (als het rijden voorbij is).
2012. Terug in de Champagne streek. Soms staan ze gewoon mooi uitgelijnd op de parking !
2011. Zeeland was een schitterende streek om te bezoeken, heel wat te zien, zelfs een wijndomein (wie had dat gedacht ?), maar hier zijn het dus de Mustangs die dorst hebben. Gewoon een leuke foto toch ?
2010. Een weekendje Taubertal, waar het charmante stadje Rothenburg zo leuk was dat we een begeleide avondwandeling met gids mee deden. En als je dan toch op de markt staat doe je toch snel een mini avond-shoot niet ?
2009. De eerste keer aan de Rijn, prachtig hotel Belle-Vue in Boppard, hier staan we klaar om de Rijn over te steken in St-Goar. Aan de overkant ligt St-Goarshausen en daar is de Historischer Stadturm van wijnboer Otto Shamari en daar slaan we onze wijn in !
2004. Het allereerste driversweekend was in Groot-Hertogdom-Luxemburg. We maakten van de parking een plaatje !