HOME
Flanders Mustang Event
een mustangdrivers organisatie

 

Foto rapport 5FME

Foto rapport 6FME

Foto rapport 7FME

Foto rapport 8FME

Foto rapport 9FME

Foto rapport 10FME

Foto rapport 11FME

Foto rapport 12FME

Foto rapport 13FME

Foto rapport 14FME

Foto rapport 15FME

Foto rapport 16FME

Foto rapport 17FME

Foto rapport 18FME

Foto rapport 19FME

Foto rapport 20FME

De Trofeeën !

Is er een betere plaats dan achter het stuur van je mustang ? Ik organiseer elk jaar een rondrit voor mustangs en cougars. Ondanks dat België vrij klein is naar Amerikaanse maatstaven, zijn er toch heel wat prachtige streken om door te cruisen op een zonnige (of minder zonnige) dag ! Vermits de overige mustangaktiviteiten zich in andere provincies afspelen heb ik maar besloten om Oost-en West-Vlaanderen te verkennen en te tonen aan de mustangeigenaars. Vandaar ook de oorsprong van de naam: Flanders Mustang Event.

De datum is elk jaar dezelfde: het 4e weekend van juni. Waarom ? De vakantie is nog niet begonnen en de examens zijn (net) gedaan en normaal gezien is de zon ook van de partij ! Je kan dus gerust je kalender boeken voor de volgende eeuw ! ;o)

Elk jaar krijg je bij inschrijving: een roadbook, een aandenken en een aperitief, ook is er elk jaar een mini-wedstrijd met een praktische proef. Daarvoor zijn 3 prijzen voorzien.

Enkel de eerste 45 ingeschreven wagens ontvangen een aandenken. Het aandenken wordt uitgereikt op het einde van de rondrit.

Wat ook elk jaar aangeboden wordt, maar zonder verplichting is een ontbijt en een middagmaal. Wij proberen deze prijzen democratisch te houden ! Als je wenst te eten is het wèl noodzakelijk daarvoor in te schrijven èn op voorhand te betalen. De uiterste data van betaling zullen altijd vermeld staan op deze pagina. Dit jaar is dat 10 juni.

Je kan zowel voor de rondrit als voor onbijt en/of lunch online inschrijven op deze site. Je hoeft enkel een formulier in te vullen en dan krijgt je binnen de 3 dagen een email terug met de nodige details voor de betaling. Pas als ik de betaling heb ontvangen, krijg je een email met bevestiging van je inschrijving.

De organisatoren behouden het recht om inschrijvingen te weigeren zonder opgave van reden. Om organisatorische reden kunnen er spijtig genoeg ook geen inschrijvingen op de dag van het evenement zelf gebeuren.

Wij vragen om geen flyers of reklamefolders te verdelen gedurende het FME.

 

Er wordt momenteel geen Flanders Mustang Event georganiseerd.