HOME
20 jaar Mustangdriver !

Op 16 januari 2000 kocht ik mijn Mustang. Iedereen keek uit of vreesde de befaamde milleniumbug, maar ik keek 2 weken verder. De milleniumbug (die uiteindelijk nauwelijks schade aanrichtte) kon mij helemaal niet schelen, eindelijk mijn Mustang gaan ophalen uiteraard veel meer. Dus op een grijze dag werd ik eigenaar van mijn 66 fastback. Ik doopte em met champagne (zie foto) en reed op een natte donkere avond naar huis en parkeerde em in m'n gehuurde garage. Een week later vond de eerste fotoshoot plaats nadat ik mijn fastback voor de eerste keer had gewassen (en aan elke wire wheelcover 1 uur had gepoetst). En dan op 5 februari had ik mijn eigen nummerplaat en vond de eerste rit plaats (naar Gaasbeek).

Ondertussen zijn we 150.000km verder en heeft m'n fastback me al in vele landen gebracht, heb ik vele meetings en ritten gereden en heb ik heel veel mensen leren kennen, en daarvan zijn er verschillende vrienden geworden.

Ik zal gedurende het jaar locaties opnieuw gaan bezoeken samen met Daisy die ik bezocht in 2000 en dezelfde foto's nemen. Als eerste foto: de champagne doop op 16 januari 2000.

Het volgende weekend was er natuurlijk de allereerste "fotoshoot". Ik had aan elke wire wheelcover 1 uur gepoetst en de buitenkant was ook onderhanden genomen. Zoals je kan zien had ik onder de motorkap nog niet (kunnen) poetsen. De locatie was op een plaats waar ik het wekelijks het gras ging afrijden, benzinegeld heet dat he.